PONUDBA UNIKATNIH, ROČNO IZDELANIH VOŠČILNIC ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI

 

Spoštovani

Z veliko hitrostjo se nam približuje praznični konec leta. Božično novoletni čas je čas skrivnosti, pričakovanja in miru, čas voščil z lepimi željami in čas obdarovanja. Otroci z nestrpnim veseljem pričakujejo skrivnostni prihod  treh dobrih mož, Miklavža, Božička in Dedka Mraza. Odrasli se za hip ustavimo, strnemo trenutke, spoznanja in izkušnje poslavljajočega leta. To je čas, ko nikakor ne smemo pozabiti svojih poslovnih partnerjev, s katerimi smo skozi vse leto, v skupnih prizadevanjih, dosegali zastavljene cilje.

Ob tej priložnosti Vas vabimo, da za svoje poslovne partnerje izberete unikatno izdelane božično novoletne voščilnice, ki so jih izdelali invalidi, vključeni v Program socialne vključenosti, na Zavodu RUJ Velenje. 

Cena voščilnice s pisemsko ovojnico, v katero je vključen tudi DDV, znaša 1,50 €.

Za naročila in dodatne informacije se lahko obrnete nas po elektronski pošti andreja.kladnik@zavodruj.si  ter na telefonski številki  051 330 775 (Andreja Kladnik).

Poleg voščilnic z božično novoletnimi motivi izdelujemo tudi voščilnice, primerne za različne druge priložnosti (obletnice, rojstni dan, krst, rojstvo otroka, poroka idr.). Prav tako lahko izdelamo motiv po vaših željah, npr. logotip podjetja in/ali blagovno znamko.

Lep pozdrav,

Strokovni tim Zavoda RUJ, Velenje

 

Zavod za izobraževanje, usposabljanje in rehabilitacijo

Obrtniška ulica 17

3331 Nazarje

T.:  +386 (0) 3 839 21 50

E.: info@zavodruj.si,   petra.gruntar@zavodru.si


KATALOG BOŽIČNO NOVOLETNIH VOŠČILNIC